Ajatusten virtaa

10. touko, 2020

Suurin osa ihmisistä kertoo, että heillä on paljon ihonhoitotuotteita, jotka ovat jääneet kaappiin, koska niitä on niin monta, eikä jaksa miettiä, mitä milloinkin käytetään.

Ymmärrän todella hyvin, koska itsekin haluan, että tuotteet ovat täsmä tuotteita ja juuri ne, mitä minun ihoni tarvitsee hehkuakseen.

Aikuisena naisena olen valinnut itselleni Cosmopharman sarjasta x3 tuotteet. Sarjassa on tuotteet, joilla voidaan tehdä perusihonhoito tehokkaasti, hellästi, eikä välttämättä tarvitse monia tuotteita.

Tehokas Micellar-puhdistusvesi sopii sekä silmämeikin puhdistukseen että kasvojen puhdistukseen. Tuote on kuin magneetti, joka vetää puoleensa likaa, epäpuhtauksia ja meikin.  Päivittäiseen ihon hoitoon tarvitset puhdistustuotteen lisäksi myös voiteen aamun ja iltaan. Halutessasi vain yhden tuotteen suosittelen sinulle x3 seerumia, jota voit käyttää koko kasvoilla ja silmänympärysiholla myös.

Sarjaan kuuluu myös päivävoide, jota itse käytän, koska minulla on ongelmana päätetyöskentelyssä ns. sininen valo. Ihoni on herkkä ja pienikin aika päätteellä työskentelyä tekee kasvoni kuumottaviksi, punaisiksi ja iho kirvelee.  X3 päivävoiteessa on aurinko- ja sinisenvalonsuoja. Löysin tästä ratkaisun ihoni ongelmaan.

Kerran viikossa kuorin kasvoni ja silloin herkkä, couperoottinen ihoni tarvitsee hellän kuorinnan. Valintani on x3 sarjan rakeeton kuorinta, joka irroittaa tehokkaasti kuolleen ihosolukon.  Kuorinnan jälkeen kerran viikossa haluan extra hemmotella ihoani x3 kultanaamiolla, joka vaikuttaa neste- ja pintaverenkiertoon. Naamio tekee ihostani pehmeän ja siloittaa juonteitani.

Yöksi levitän joko sarjan seerumin tai yövoiteen.  Sarjassa on myös loistava silmänympärysseerumi, joka tasoittaa tummia silmänaluksia.

Sarja on todella löytö herkkäihoiselle aikuiselle naiselle. Tuotteet ovat saaneet ihoni hehkumaan.

Pääset lukemaan lisätietoja TÄÄLTÄ .
Tilauksen voit jättää verkkokauppaani tai laittaa viestinä minulle. Jos tuote ei ole ajankohtainen nyt, niin tilaa uutiskirjeeni, jossa kerron kauneuteen liittyvistä asioista, silloin saat kuulla ensimmäisten joukossa tapahtumista, tuotteista, tarjouksista..

Uutiskirjeeni voit tilata TÄSTÄ

terveisin Anne

2. touko, 2020

Tuntuuko, että vaatekaappisi ei toimi, siellä sisällä on käyttämättömiä vaatteita, väärän kokoisia, vahinko-ostoja, siis paljon tavaraa, mutta ei mitään päälle pantavaa.

Et varmasti ole ainoa, joka painii tämän asian kanssa. Minullakin on ollut joskus se tilanne. Oli tosi tuskastuttavaa miettiä, että mitä puen päälleni ja mikään ei sovi minkään kanssa yhteen.. jne yhtä kaaosta, sanon minä.
Löysin lääkkeen siihen, siksi haluan kertoa myös sinulle tästä. Asiat kuntoon ja aina löydät kaapista päälle pantavaa.
Rakensin kurssin Vaatekaappi toimivaksi ABC, josta saa apua vaatekaapin selkeyttämiseen.
Kun ilmoittaudut minulle sähköpostilla ensimmäisten joukossa, niin saat tuotelahjan. Tuotelahja- tarjous on voimassa 15.5.2020 saakka.
Kurssin hinta on 59,00 € ja tuotelahjaksi saat nopean tilaajan etuna Cosmopharman käsivoiteen,(arvo 14,90 €)

Tilaa Vaatekaappi toimivaksi ABC -kurssi minulta sähköpostilla anne.sivonen@wippies.fi, tai osta se sivulta www.annesivonen.fi

Ilmoittauduttuasi kurssille, saat laskun. Kun suoritus näkyy tilillä, saat kurssivideoon linkin ja tuotelahja postitetaan sinulle.
t. Anne Sivonen
Kauneus-, väri- ja tyylikonsultti
kouluttaja

12. huhti, 2020

Verkostomarkkinointi tuo paljon tunteita herättävä aihe.  Ala on samanlainen kuin mikä tahansa ala, sitä ollaan puolesta ja vastaan.

Verkostomarkkinointia tekee ihmiset ja meitä on monenlaisia tekijöitä. Sanotaan, että tässä on parasta se, että kukaan vaan voi aloittaa ja tässä on pahinta se, että kukaan vaan voi aloittaa.

Itse olen ollut verkostomarkkinoinnissa n. 30 vuotta mukana. Olen saanut tavata paljon ihmisiä, joita en olisi muuten tavannut, olen kehittynyt ihmisenä, kouluttajana, tuotetietoudessa, olen saanut olla innostamassa ja olen saanut innostua. Olen tavannut tekemisen energiaa ja saanut verkostoitua upeiden ihmisten kanssa, vähättelemättä myös taloudellista etua.

Itse haluan olla mukana opettamassa ja puhumassa sen puolesta, että verkostomarkkinointia voi tehdä monella eritavalla, uudella tavalla.

Tule kuulemaan lisää ilmaiseen onlineen tiistaina 14.4.2020 klo 19. Esittelen onlinessa tuotteita ja mitä tarjoan tiimiläisilleni. Tapahtumaan voit ilmottautua tästä linkistä; https://www.facebook.com/events/222924179021974/

Kauneutta ja mahdollisuuksia kaiken ikäisille ja kokoisille.

 

Anne

11. huhti, 2020

Hei,

Tervetuloa huhtikuu.

Elämme todella poikkauksellista aikaa. Ihmiset ovat hämmenyksissän tilanteesta. Tällaista ei osattu odottaa eikä varautua. Vanha sanonta sanoo, että aina on jotain hyvää huonossakin. Uskotaan siihen, että myös tämä kääntyy hyväksi.

Kuka on nyt tärkein, se olet SINÄ, juuri niin, sinä. Meillä on monenlaista stressiä tässä ajassa, toisilla lapset ovat siirtyneet kotiopetukseen, toisilla on lomautusuhka, toiset ovat yli työllisettyjä, joku huolehtii vanhemmistaan..jne. Tämän kaiken keskellä on syytä huolehtia myös itsestään. Ottaa hetki omaa aikaa. On se hetki itselle sitten ulkoilua, käsitöiden tekemistä, jumppaamista, kasvojenhoitoa, lukemista tai olemista itsekseen. Olet ansainnut sen. Jos sinä uuvut, et jaksa tehdä asioita, saatika hoitaa ja olla avuksi muille. 

Olen usein naisten kuullut sanovan, että heillä on huono-omatunto, jos he ottavat omaa aikaa. Miksi? Siksi, että meillä on omassa mielesämme pelko, että meitä voidaan arvostella, jos otamme itsellemme aikaa.

Nyt on äärimmäisen tärkeää huolehtia itsestään. Silloin olet jaksat paremmin itsesi ja muiden kanssa. Olet parempi kumppani, äiti, ystävä, työntekijä..jne.

Itsestään huolehtimen ei ole itsekkyyttä.

Ota kahvikuppi eteesi ja pyydä kaverit saman pöydän ääreen skypettelemään hetkeksi. Voi kuinka se rentouttaakaan, oletko kokeillut. :)

Minulla on kasvojenhoitohetki onlinessa perjantaina klo 19.30, jokainen hoitaa kasvonsa omassa kotonaan. Laskeudutaan rauhallisesti naisten kesken viikonloppuun.  Jännää tämä toteutetaan ensimmäistä kertaa näin.

Anne