Anne Sivonen

Olen tehnyt töitä n.30 vuotta suoramyynti ja verkostomarkkinointi alalla kosmetiikan parissa.

Haaveilin nuorempana värikonsulttikoutuksesta ja nyt se on toteutunut. Toimin Color Me -värikonsulttina. Löysin itse omat värini ja haluan auttaa muita myös löytämään värit, joissa he ovat parhaimmillaan.

Kävin värikonsulttikoulutuksen Cosmopharman kautta, Annica Ullhagin kurssilla.  Cosmopharmalla on myös upeat ihonhoitotuotteet, meikit ja hyvänolontuotteet. Pääsin heti tutustumaan niihin ja olin todella tyytyväinen. Ihoni sai eloa ja näyttää hyvälle. Sain siitä myös ulkopuolisilta palautetta eli se ei ollut pelkkä tunne, vaan näkyi ulospäin. Loistavaa.

Haluan auttaa myös muita löyttämään omalle iholle sopivat tuotteet ja pidän tuote-esittelyjä sekä emäntien luona että Tervakoskella työhuoneellani.

Olen aina halunnut kehittää itseäni ja johtaa itseäni. Olen käynyt paljon erilaisia kursseja ja seminaareja näistä aiheista. Cosmopharmalla voin omalle tiimilleni jakaa myös tätä tietoa ja olla kannustamassa heitä saavuttamaan haluamansa ja elämään oman näköistä elämäänsä.

Tiimissäni on aina tilaa positiivisille ihmisille, jotka haluavat kehittää itseään, käyttää laadukkaita tuotteita ja saavuttaa omat tavoitteensa.

Haluan kehittää itseäni ja nyt olen myös kouluttautunut Mallilook- kouluttajaksi, Mallitoimisto Matinen kurssilla.