Tervetuloa sivuilleni.

Olen Anne Sivonen, kauneus-, väri- ja tyylikonsultti sekä kouluttaja.

Mielestäni kaikki ovat kauniita, kauneus kuuluu kaikille ja jokaisella on mahdollisuus tehdä asioita, mistä on haaveillut.

Kosmetiikan työkaluna minulla on upeat  luonnolliset koko perheen tuotteet. Ihonhoitotuotteet, vartalon hoitotuotteet ja vegaaniset mineraali meikit.

Haluan auttaa ihmisiä löytämään omat värinsä ja tyylinsä. Tyyli, joka on juuri itseäsi ja värit, joissa hehkut. Asioita, joilla on merkitystä myös itsetuntoon.

Mallikouluttajana ja verkostomarkkinointikouluttajana saan olla auttamassa ihmisiä tavoitteisiin, joista he ovat haaveilleet. Minulla on oma Balance-tiimi, jossa jokainen  konsulttini saa kaikki verkkokurssini ilmaiseksi. On hienoa, että saa olla motivoimassa, kannustamassa, kursittamassa ihmisä ja nähdä kuikna he menestyvät ja saavuttavat omia tavotteitaan.

Tällä sivustolla käsittelen näitä asioita. Sinulla on mahdollisuus tutustua  kosmetiikkaan ja hankkia tuotteita minulta, ilmottautua kursseilleni, liittyä verkostooni, saada tietoa väreistä, tyylistä ja ajankohtaisista asioista sekä lukea ajatuksiani.

Väriä elämään sekä kauneutta ja mahdollisuuksia kaiken ikäisille ja kokoisille.

Uutiskirje

Halutessasi minulta tervehdyksiä sähköpostiisi. Voit tilata kirjeeni  TÄSTÄ